dropdown

08 Haziran 2016

24. HAFTA | Hafta Hafta Bebek






Hafta hafta bebek'te genel bilgilerdense Kerem'in ne yaşadığını anlatıyorum. 24. hafta içinde Kerem'in ne yaşadığı ve spesifik olarak neler yaptığı ile ilgili kayda değer bilgiler aşağıdaki şekilde;
  • Günde bir kere uzun uyuyor, 1,5 saat kadar
  • Kaka bir gün var bir gün yok gibi ama olduğu günler bazen 3 kere oluyor.
  • Geceleri uyku düzeni hala aynı, 8de yatıyor, gece 1 kere kalkıyor, sabah 7de gün başlıyor.
  • Boynunun sol tarafında isilik gibi bir kırmızılık var. Doktor egzama olduğunu söyledi. Yediğim birşey dokunuyor olabilirmiş
  • Sanki bu hafta çok süt içmiyor gibi geldi bana. Yine benim yediğim şeyler süte geçtiği ve ona dokunduğu için içmek istemiyor olabilirmiş.
  • Ayaklarını tutup ağzına kolaylıkla götürüyor.


2 Haziran Perşembe: Birsen Ablamız ile vedalaştık. Bu bir veda değil tabiki, inşallah görüşmeye devam edeceğiz ama şimdilik yaz için yollarımızı ayırdık. Eğer okuyorsan Birsen abla, sana bir kez daha teşekkürler Kerem'e kendi bebeğinmiş gibi baktığın için! Seni çok seviyoruz :)


3 Haziran Cuma: Melo geldi ve Kerem'i de alıp havuza indik. Ama hava serinlediği için sadece ayaklarımızı şezlongda uzatıp keyif yaptık o kadar.





4 Haziran Cumartesi: Bu akşam Kerem'e annemler baktı ve biz ilk defa Efe'yle ikimiz birden dışarı çıktık, Cem ve Murat'ın doğumgününü teknede kutladık.


5 Haziran Pazar: Melo bugün Nike Run'da Caddebostan'da koştu. Öğleden sonra Melo'nun doğumgününü kutlamaya onun evine gittik ve çilekli pasta yedik.





6 Haziran Pazartesi: Bugün Kerem'in doktor kontrolü vardı. 7600 gr ve 69cm olmuş. Melo eşlik etti bize doktorda, ordan da anneme gidip kahvaltı ettik, sokakta kahve içtik. Bugün evde temizlik vardı.








7 Haziran Salı: Evdeyim... bavul yaptım. Kerem'le yalnızdık o yüzden günün sonunda baya yorulmuştum.


8 Haziran Çarşamba: Bodruma uçuyoruuuzz.Bununla alakalı ayrı bir yazı yazmalıyım :)











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder