dropdown

22 Haziran 2016

26. HAFTA | Hafta Hafta Bebek

 
Hafta Hafta Bebek'te genel bilgilerdense Kerem'in ne yaşadığını anlatıyorum. 26. hafta içinde Kerem'in ne yaşadığı ve spesifik olarak neler yaptığı ile ilgili kayda değer bilgiler aşağıdaki şekilde; 
  • Günde 3 uyku uyuyor ve genelde 1 kere 1.5 saat 2 kere 45 dk uyuyor
  • Sabahları kaka yapıyor, sadece bir gün 4 kere yaptı. Sanırım birşey dokundu
  • Bu hafta içinde tamamen denize soktuk. Deniz kenarında da bize sorun çıkarmadı, uykularını güzel uyudu
  • Banyo saatini 20'ye çektim çünkü burda perdeler beyaz olduğu ve oda kararmadığı için karanlık olmadan uyuyamıyor. Genel uyku saati 20:45 oldu.
  • Hava çok sıcak, bir tshirt veya atletle yatırıyorum, bacakları çıplak, üzerine de belini kapatacak şekilde ince penye bir örtü örtüyorum. Ayakları genelde açıkta bırakıyorum, sabaha doğru örtüyorum çünkü ayakları çok sıcak yanıyor. Kafası da çok terliyor.
  • Sabahları 6'da kalkıyor, geceleri de 1 veya 2 kez. Burda düzeni biraz bozuldu haliyle, hem sıcaktan hem değişiklikten.
  • Salonda klima çalıştırıyoruz akşamları, oda kapısı açık yatınca, odaya tesir ettiği kadar klimadan faydalanıyoruz ama direkt yattığı odada klima açmıyorum.
16 Haziran Perşembe: Biz bugün dereyolunu keşfe çıktık. Doğal hayatı yakından gördük. Ayaklarını Bitez'de denize soktuk, hatta poposuna kadar sokmayı başardık. ilk defa yüzüstünden sırtüstüne döndü.
 
 
 
 
 

17 Haziran Cuma: Gündoğana Çakıltaşına gittik. Yolda da ebebek'e uğrayıp Kerem'e yunus simit ve bir bluz aldık. Dönüş yolunda uykusu olduğu için biraz ağladı. Keremi tamamen suya soktuk :)
 

18 Haziran Cts: Hava çok sıcak. Klimayı çalıştırıp evde oturup dizi izledik. Denize inecek halimiz yok. Efe'nin mezuniyeti var bugün Sabancı'da :)

19 Haziran Pz: Meltem Beach'e geldik. Kerem'i denize soktuk. Hava o kadar sıcak ki çocuk sevdi suyu, resmen rahatladı. Akşamüstü Melda geldi yoga kampından.
 

20 Haziran Pzt: Yine Meltem'e geldik. Çocukla çok rahat ettik burda, çimenleri var, Kerem'i yere koyabiliyoruz. Rahatça oynuyor. Bugün İpek abla'lar da geldi Meltem'e. Deniz Emre ve Kerem beraber denize girdiler :)
 
 
 
 
 
 
21 Haziran Salı: Sabahtan bavulları toplamaya başladım... o kadar çok eşyamız var ki. İnşallah arabaya sığıcaz. Öğleden sonra yine Meltem'e geldik. Kerem artık suya iyice alıştı. Gülücükler saçıyor. Deniz sonrası çimenlerde baya oturma çalışması ve yoga yaptık :) Kerem çimenle tanıştı... çok eğlendik, akşamüstü 19.30a kadar denizdeydik.
 

22 Haziran Çarş: Çeşme'ye yola çıktık. Araba o kadar dolu ki! Ama herşeyi sığdırmayı başardık... yatağı bile... Almanya'dan Türkiye'ye tatile gelen gurbetçiler gibiydik... Sorunsuz bir yolculuk geçirdik çok şükür. Kerem arabada biraz mızmızlanarak kendi kendine uykuya daldı. O uyanınca mola verdik zira bizim de ihtiyacımız vardı. Söke çıkışında çöp şiş ve ihtiyaç molası. Kerem'i ilk defa mama sandalyesine oturttuk orda, kendine bir de arkadaş edindi Nur Banu :) yola çıktıktan bir süre sonra yine uyudu, havaalanına vardığımızda uyuyordu. Annemle ablamı yolculadım ve arabaya Merih Anne katıldı :) Narlıdere civarında Kerem uyandı, yarım saat oyaladık ama eve çok yaklaştığımız sıralarda biraz arıza çıkardı ağladı, çünkü acıktı. Vee sonunda Çeşme'deyiz!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder